top of page

Acerca de

Volcano Hiker

COACHING

Et viktig mål i livet er å utvikle seg

Kjenner du på stress, utbrenthet, angst eller depresjon?

Er livet trivielt? Det trenger ikke å være det.

Har du kommet ned i en bølgedal, og du trenger å komme deg opp og surfe på livet?

 

Vi kan føle oss utmattet, slitne, og "nede" emosjonelt, og vi skal alle innom slike tilstander i løpet av livet. Det fine er at det finnes veiledning og ekspertise som står klar til å hjelpe, når du måtte trenge det. 

Vi kjenner at det er noe mer til livet, men vi vet ikke helt hva det er. Til tross for all verdens materielle goder, så sies det at verdens neste pandemi er utfordringer knyttet til vår mentale helse. Det er ikke så rart, tenker vi litt grundig over hvordan vi lever livene våre. 

Vi kjenner av og til på et tomrom,  og søker gleden og tilfredsheten i opplevelser og ved å kjøpe oss nye ting,. Eller vi bytter partner. Eller jobb. Eller vi overfokuserer på sunt kosthold og trener mer enn hva kroppen har godt av. Men vi kjenner at vi stadig venter på den store gleden og tilfredsheten, og bare jeg oppnår det, og det, og det, da blir det bra! Tenker mange av oss. Vit at du kan ha den gode følelsen her og nå, lenge før du når dine mål. Vit at det er den gode følelsen og utstrålingen din, som bringer deg til den suksessen du ønsker i livet. Når vi virker på vårt beste, så er vi i flow. 

Livet kan være ganske så magisk, hvis du ønsker / er åpen for å utvikle deg. Du anbefales herved å skaffe deg noen nye perspektiver og ny innsikt, nye vaner og verktøy, som du kan ta med deg på reisen, og som vil berike livet ditt så lenge du lever. Ikke bare deg selv, også alle dem du er i interaksjon med. Dette lover mye. 

Vi har i oss en naturlig trang til utvikling. Som alt annet som vokser og lever. Trær strekker grener og røtter, gresset gror høyere. Vi mennesker har også trang til å vokse, til å utvikle oss.

Mange av oss er gode på det ytre arbeidet. Vi trener, spiser sunt og mener vi på den måten holder oss i form. Men vi lever innenfra og ut, og ikke veldig ofte hører vi om det viktige indre arbeidet.

 

Vi skaper oss selv, og vi har flere valg i enhver situasjon. I forhold til hvordan vi reagerer og hvordan vi handler. Vi skaper våre relasjoner, vår verden, og vår fremtid, ut fra hva vi tenker, føler, sier og gjør. Hvis vi ikke har orden på oss selv og vanene våre, er sjansen der for at vi ikke har så god selvfølelse. Vi tar kanskje ikke alltid de beste valgene. Vi høster som vi sår. Lar vi det gå ekstra langt uten at vi tar grep, kan vi oppdage at vi befinner oss i en situasjo der depresjon og/eller angst fester grepet. Da er dt vitalt at vi blir en aktør i eget liv og tar riktige grep for å hente tilbake smilet, gleden, overskuddet, kreativitetten, nysgjerrigheten og undringen som vi ble født med. Vi må fjerne blokkeringene og fylle på med det som skal til for at vi skal føle oss hele og gode, klare til innsats med mål og mening i tilværelsen. ZHINE hjelper deg. Individuelt eller i gruppe. 


Hvis du ikke vet hvordan vi skaper og ivaretar en god og sterk mental helse, som påvirker vår identitet, selvfølelse, våre holdninger og vaner  å så fortvil ikke. Enhver kan kan utvikle seg, det er fullt mulig å skape en bedre utgave av seg selv, og det er aldri for sent. Noen ganger kan vi føle at det er noe som ikke helt stemmer. Vi har et savn etter noe, vi er på en måte ikke helt fornøyde. Selv om vi kanskje har all verdens materielle goder. Dette kan vi gjøre noe med. Det er fullt mulig å oppleve helhet i tilværelsen, og fylle den med glede og mening. Du kan til og med endre personlighet. Du må bare vite hvordan. 

Dersom du ønsker retning, fokus, motivasjon, glede og energi så kan ZHINE hjelpe deg. 

Dersom du ønsker å utvikle deg videre, få økt livskvalitet og ta del i det nye store, så kan kan ZHINE hjelpe deg. 

Send en melding via denne nettsiden, så tar vi en gratis prat (over Teams) på ca. en halv time. Der finner vi ut om jeg kan hjelpe deg, og så setter vi opp en plan for endring. 

Skriv noen ord om deg selv i skjemaet under, og du vil få svar i løpet av et par dager. 

Dersom jeg har ledig i kalenderen, og merker at jeg kan bidra, så setter vi opp en avtale. 

Hvis ikke, vil jeg uansett sende deg noe informasjon som du nok kan dra nytte av. 

Den første samtalen er gratis. Senere vil hver time koste kr. 900,- Med betaling i forkant via Vipps. 

I mellomtiden; ta godt vare på deg selv, og tenk på hva du ønsker deg i livet, hvordan du kan komme deg dit. Så kan det hende at du vil få den rådgivningen som skal til, slik at du kan skape den fremtiden som du ønsker deg. 

Alt godt,

xxx.

Coaching

Skriv noen linjer om din situasjon, og hva du føler at du ønsker å utvikle. Det kan omhandle glede, mål og mening, motivasjon, peak performance, kreativitet,  mestring, sosiale relasjoner eller forhold. Det kan omhandle oppdragelse eller innsikt og kunnskap om alle mulighetene du har, men som du ikke er klar over enda. Grip muligheten! 

Takk for meldingen!
bottom of page