top of page
Volcano Hiker

PERSONLIG COACHING OG UTVIKLING

Et viktig mål i livet er å utvikle seg

Individuell coaching og rådgivning

Coaching i gruppe / workshop​

Ønsker du å gjøre en "Indre Makeover"? Skape ubetinget glede og kjærlighet, innenfra? Få bedre søvn og øke ditt velvære? og kanskje endre sider ved deg selv? Sette opp og nå nye mål? Forbedre relasjonene dine? Komme deg videre mentalt? Lære å manifestere?

Da kan jeg hjelpe deg. 

 

Er du av og til motløs? Dårlig søvn? Tankekaos? Sliten? Mangler mening og motivasjon?​ Da trenger du en indre makeover. Og kanskje er du klar for å lære om "The Missing Link", den biten ved livet vårt som vi av en eller annen grunn har gått glipp av, og som skaper besvær for så mange av oss. 

Ta kontakt, så snakker vi om dine ønsker og legger opp en plan. 

Hva om det er mer til virkeligheten, enn du er klar over? Hva om det finnes en måte å leve på, som gir ny mening og tenner gnisten i øynene, som gjør deg emosjonelt sterk og styrker både selvfølelsen, motstandskraften og motivasjonen din? Hva om du kunne nyte livet fra et helt annet nivå?

Kanskje du skal gi deg selv den gaven? 

Du kan samle en vennegjeng for en retreat (dag eller helg), eller du kan melde interesse og be om en kort samtale for informasjon. Sammen kan vi skreddersy et kurs eller en coaching-pakke som passer akkurat deg. Klikk på konvolutten over, og send en melding. 

Verdens neste pandemi er mental helse, ifølge Gallup. ​

 

Flere og flere  kjenner på stress, indre uro, begynnende utbrenthet og kanskje på angst og/eller depresjon. Og mange av oss opplever livet som trivielt fra tid til annen. Så vi fyller på med aktiviteter, trening og materielle goder.

 

Mange av oss vet at det er noe "mer" til livet, men hva? Og vi går stadig rundt og venter, men vi vet ikke helt hva vi venter på. Svaret er at vi venter på å "komme hjem" til oss selv, og vi trenger å koble oss på naturen som vi er den del av. ​

 

Livet består av oppturer og nedturer. Kanskje du går gjennom en livsendring nå, og trenger en boost? Kanskje livet er en tredemølle, og du ønsker å bedre din livskvalitet? Finne Din mening, leve ut ditt potensial og kjenne på ektehet og indre glede?​

 

Tiden inne for deg. Bli en aktør i eget liv. Sett deg i førersetet. Finn riktig gir.

 

Få innsikt og kunnskap om urgammel visdom og vitenskapelig forankrede livsgrep om hvordan du bygger deg selv  innenfra, hvordan du en gang for alle fjerner blokkeringene som hindrer deg i å leve livet til fulle og hvordan du skaper gleden og kjærligheten i deg selv. Innenfra.

Meditasjon, fokus, transformasjon og manifestering. Når du er klar for det neste spranget i livet ditt, så tar du kontakt og vi vil hjelpe deg, i det tempo som er riktig for deg. Eller du er bare nysgjerrig, og ønsker å vite mer om hva dette er. Vi tar en uforpliktende samtale. 

Alene eller sammen med andre vil du lære hvordan du:

 • mobiliserer positiv energi og kraft

 • hvordan du lykkes med deg selv, dine relasjoner og prosjekter

 • skaper og ivaretar en god og sterk mental helse, som er nært linket opp mot din fysiske helse

 • bygger kreativitet, resiliens og indre ro og styrke

 • hvordan du styrker din identitet og selvfølelse

 • hvordan du utvikler gode holdninger og vaner

 • hvordan du utvikler glede, overskudd og inspirasjon, uavhengig av ytre omstendigheter

 • hvordan du utvikler kjærligheten til deg selv og til andre, og holder på den

 • hvordan du håndterer og regulerer følelser

 • hvordan du skaper mening og motivasjon

 • hvordan du oppnår suksessen privat og i jobb som du fortjener

 

Ditt liv - dine muligheter. 

 

Du trenger ikke å  fortelle noe om deg selv. Mange av oss opplever en vegring mot alt som er nytt. Samtidig ligger det i vårt dna å utvikle oss og fornye oss. Du må bare komme deg over terskelen. Og du vil aldri angre på at du ga deg selv denne sjansen.

 

Vi møtes face to face eller online, du kan sitte hjemme og slappe av, hvis du ønsker. Tiden er inne for å rydde opp i indre liv og gi deg selv muligheten som du absolutt fortjener.

Hopp i det! Send en melding i skjemaet nederst. Du binder deg ikke, og kan avslutte når det passer deg.

Den første samtalen er gratis, og varer fra ca. en halv time til en time. Senere er det vanlig timessats, med betaling i forkant via Vipps. Du kan også kjøpe en pakke som strekker seg over tre måneder, med én times samtale hver uke. 

Ny, vitenskapelig bevist kunnskap om oss mennesker, om vårt potensial og våre muligheter, endret livet mitt dramatisk til det bedre. Fra å leve "helt normalt", ha det jeg trengte, men likevel ikke helt tilfreds, til et liv med ubetinget glede, kjærlighet og tilfredshet. Borte er savnet etter dypere mening, mer glede og gnist, og undringen om det ikke er mer til tilværelsen. Nå vet jeg. Og du kan vite, du og. Livet kan kjennes helt komplett, her og nå, om du vil.

JA VISST GÖR DET ONT

av Karin Boye

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

 

 

 

 

Ja nog är det svårt när droppar faller.Skälvande av ängslan tungt de hänger,klamrar sig vid kvisten, sväller, glider –tyngden drar dem neråt, hur de klänger.Svårt att vara oviss, rädd och delad,svårt att känna djupet dra och kalla,ändå sitta kvar och bara darra –svårt att vilja stannaoch vilja falla.

 

 

 

 

 

Då, när det är värst och inget hjälper,
brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar,
glömmer att de skrämdes av det nya,
glömmer att de ängslades för färden –
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.

Marie Heiberg

Vi vet at tallene på angst, depresjoner og meningsløshet stiger, både for unge og eldre, i takt med at teknologiske fremskritt stadig skal gjøre livene våre "lettere". 

 

Vi vet at mange kjenner seg utmattet, slitne, og "nede" emosjonelt. Vi vet at mange har stengt av for følelsene sine - en naturlig forsvarsmekanisme for å unngå å igjen bli såret av vanskelige situasjoner vi mennesker uunngåelig vil møte på. Vi vet at over en tredjedel av befolkningen lever for seg selv, men ønsker noen å dele livet med. Vi vet at motstand hører til livet. Men vi vet ikke at motstand hjelper oss videre. Vi trenger å våkne opp. Komme oss vekk fra følelsen av at livet er en konstant tredemølle. 

ZHINE ønsker å være en bidragsyter i dette. Skape gode fellesskap og mennesker i utvikling. 

Vi trenger positivt og genuint samvær i gode fellesskap, med fravær av hersketeknikker og mennesker i mangel på det mest grunnleggende: Følelsen av å være komplett, god og med mening, god helse, kjærlighet, tillit og ektehet.

Vi trenger fred, ro og harmoni, den indre gode følelsen, opplevelser, glede og livskvalitet sammen med andre. Vi trenger også egentid, tid til å pleie oss selv, være alene i stillhet og kjenne kraften i øyeblikket. Vi trenger å lære hvordan vi lever livene våre på den beste måten. 

Suksess kan kanskje omdefineres. Det handler ikke først og fremst om penger, selv om de er gode å ha og gir store muligheter. Man kan ha begge deler. Du kan tjene gode penger og samtidig føle deg hel og komplett. 

Når vi er på vårt beste, så lykkes vi lettere både med våre relasjoner og våre prosjekter. Når du er på ditt beste, så er du i flow.

Det er den gode følelsen, fokuset ditt, energien og utstrålingen din, og måten du møter verden på, som bringer deg til den suksessen du søker.

Det er naturlig for oss å utvikle oss. Som alt annet som vokser og lever. Trær strekker grener og røtter, gresset gror høyere. Vi mennesker har også trang til å vokse. Kjenne at vi er i bevegelse. 

 

Med ZHINE vil få ny innsikt og nyttige verktøy for hvordan mestre hverdagen lettere og håndtere ulike utfordringer vi alle møter på.

 

Kanskje er du forelder og ønsker å hjelpe tenåringen? Kanskje kjenner du at du ønsker å utvikle deg selv? Kanskje vil du redde forholdet ditt eller bedre relasjoner på jobben?

Hopp i det! Send en melding i skjemaet nederst. 

Den første samtalen er gratis, og varer ca. en halv time til en time. Senere er det vanlig timessats, med betaling i forkant via Vipps. Du kan også kjøpe en pakke som strekker seg over tre måneder, med én times samtale hver uke. 

Hvis du ønsker å delta i en gruppe, bli kjent med og lære sammen med andre, så skriv dette og nærmeste by. Hvis interessen er stor nok, så setter vi opp workshop, der muligheten for nye vennegrupper er tilstede. Du vil motta mail med nærmere informasjon. 

I mellomtiden; ta godt vare på deg selv, og tenk på hva du ønsker deg mer av i livet. Det er mye å vinne. 

Alt godt,

Vennlig hilsen

Marie

Coaching / Personlig rådgivning

Skriv noen linjer om deg selv, hva du tenker og hva du behov for. Coaching og rådgivning handler ikke om å dele alt ved din person. Her handler det om fremtiden og hva du vil skape mer av i livet ditt. Og det handler om å frigjøre seg fortiden, hvis du har behov for det. 

Takk for meldingen!
bottom of page