top of page

Acerca de

Volcano Hiker

COACHING

Du kan utvikle deg

Vi kjenner av og til på et tomrom,  og søker gleden og tilfredsheten i opplevelser og ved å kjøpe oss nye ting,. Og likevel, så lurer vi kanskje fortsatt på på om det ikke er mer til livet?

Det er faktisk det. Livet kan være ganske magisk, hvis du ønsker / er åpen for å utvikle deg. Få nye perspektiver og ny innsikt, nye vaner og verktøy du kan ta med deg, og som vil berike livet ditt så lenge du lever. 

Vi har i oss en naturlig trang til utvikling. Som alt annet som vokser og lever. Trær strekker grener og røtter, gresset gror høyere. Vi mennesker har også trang til å vokse, til å utvikle oss.

Mange av oss er gode på det ytre arbeidet. Vi trener, spiser sunt og mener vi på den måten holder oss i form. Men vi lever innenfra og ut, og ikke veldig ofte hører vi om det viktige indre arbeidet.

 

Vi skaper oss selv, og vi har flere valg i enhver situasjon. I forhold til hvordan vi reagerer og hvordan vi handler. Vi skaper våre relasjoner, vår verden, og vår fremtid, ut fra hva vi tenker, føler, sier og gjør. Hvis vi ikke har orden på oss selv og vanene våre, er sjansen der for at vi ikke har så god selvfølelse. Vi tar kanskje ikke alltid de beste valgene. Vi høster som vi sår.


Hvis vi ikke vet hvordan vi ivaretar en god og sterk mental helse, som blant annet har med identitet, selvfølelse, holdninger, vaner og nevrologiske forbindelser å gjøre, så fortvil ikke. Man kan utvikle seg, det er fullt mulig å skape en bedre utgave av seg selv, og det er aldri for sent. Noen ganger kan vi føle at det er noe som ikke helt stemmer. Vi har et savn etter noe, vi er på en måte ikke helt fornøyde. Selv om vi kanskje har all verdens materielle goder. Dette kan vi gjøre noe med. Det er fullt mulig å oppleve helhet i tilværelsen, og fylle den med glede og mening. Vi må bare vite hvordan. 

Dersom du ønsker retning, fokus, motivasjon, glede og energi så kan det hende at jeg kan hjelpe deg. 

Dersom du ønsker å utvikle deg videre, få økt livskvalitet og ta del i det nye store, så kan det hende jeg kan hjelpe deg. 

Vi vil i så fall sette opp en konsultasjon over nett eller i telefonen, og ta en samtale sammen. I den samtalen vil vi finne ut om jeg mener jeg har noe å bidra med, for å hjelpe deg slik at du kan skape de endringene du ønsker deg. 

Skriv noen ord om deg selv i skjemaet under, og du vil få svar i løpet av et par dager. 

Dersom jeg har ledig i kalenderen, og merker at jeg kan bidra, så setter vi opp en avtale. 

Hvis ikke, vil jeg uansett sende deg noe informasjon som du nok kan dra nytte av. 

Den første samtalen er gratis. Senere vil hver time koste kr. 900,- Med betaling i forkant via Vipps. 

I mellomtiden; ta godt vare på deg selv, og tenk på hva du ønsker deg i livet, hvordan du kan komme deg dit. Så kan det hende at du vil få den rådgivningen som skal til, slik at du kan skape den fremtiden som du ønsker deg. 

Alt godt,

xxx.

Forespørsel Coaching

Skriv om din situasjon, om noe plager deg, og hva du ønsker å kunne få ut av coaching. 

Takk for meldingen!
bottom of page