Det finnes verktøy og nøkler som gir oss mulighet til å endre måten vi tenker, føler og handler på. Vi kan endre vårt genetiske grunnivå til å oppleve mer følelse av glede, indre ro, fred og velvære. Du vil kjenne på helhet, tilfredshet, konsentrasjon og skjerpet fokus. Og du vil få ny innsikt. Om energi. Om bevissthet. Om sjel. 

 

 

Du vil lære hvordan du raskt stopper deg selv fra å synke ned i negative tankespiraler, og hvordan du henter ro, konsentrasjon og klarhet i en stresset hverdag. Du trenger ikke mentale utfordringer, kaos i tankene, stress. Du fortjener å ha det godt, med deg selv, og dem rundt deg. 

Du vil få kunnskap om teknikker og nøkler du trenger for å utvikle hjernen til å produsere positive og styrkende tanker, som legger grunnen for hvilke følelser / mental tilstand du opplever. Du vil kjenne på klarhet og indre ro, og du vil kunne hanskes med utfordrende situasjoner på en fokusert og konsentrert måte. 

Lær av de beste. Hva er det som gjør at enkelte mennesker klarer seg så godt, til tross for motgang og vanskeligheter? Hvor og hvordan henter de optimismen, gleden og kraften?

 

Målet er å dyrke fram menneskelig styrke, og unngå å komme dit der vi må  reparere skader. Målet er å utvikle en sunn og sterk mental helse, bli mer bevisst, robust, inspirert og fokusert. Du vil lære teknikker for å håndtere avhengighet eller fobier, angst og/eller depresjon, eller bli en bedre foredragsholder, for å nevne noe. 

 

Det handler om å omstrukturere og trene opp det nevrale nettet i hjernen slik at sinnet produserer konstruktive og ønskelige tanker. Det handler også om å frigjøre energi ved å kvitte seg med fortrengt informasjon som ligger tettpakket i underbevisstheten, og skaper blokkeringer for glede, gode relasjoner, trygghet og fremdrift. 

Vi utvikler ekte glede, selvfølelse, tilfredshet og bygger samtidig karakterstyrke og utholdenhet basert på de siste vitenskapelige funnene innenfor positiv og kognitiv psykologi og neurovitenskap. 

Du vil også lære om energi, bevissthet og åndelighet, sterke trender i tiden. Hvordan du skaper god energi og klarhet, for deg selv, for dem rundt deg, og ikke minst for dine prosjekter. 

I workshop du kommer til alene, vil du bli kjent med andre, og vi legger opp til relasjonsbygging og gledefylt samvær over tid.

I workshop sammen med kolleger vil man bli bedre kjent, utvikle relasjoner, god kommunikasjon og sammen erverve kunnskap som vil gagne individuelt og på arbeidsplassen / i business.  

I foredrag vil du bli presentert for konseptet og få kunnskap du kan ta med deg hjem til familien, til kolleger og til arbeid du utfører. 

Nøkkelord:

Perspektiv. Livsglede. Flyt. Sosial og emosjonell intelligens. Egenkjærlighet. Omtanke. Integritet. Robusthet. Muligheter. Entusiasme. Optimisme. Sjel. Håp.

ZHINE er i støpeskjeen. Ønsket er å dele kunnskap og ferdigheter med så mange som mulig, store som små, for konstruktiv tilbakemelding og innspill. Skriv post og meld interesse.

Misjon

ZHINE ønsker å være en bidragsyter i å hjelpe mennesker til ekte glede og velvære, til høyere livskvalitet, og til og motstandskraft i møte med livets utfordringer. 

Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and purpose for human existence. Aristoteles 

glade Teens

Visjon

Verden i dag opplever statistisk økning i mentale utfordringer som angst, depresjoner og tap av livsmening, i tillegg til skjerpning av ekstreme blokkdannelser. ZHINE ønsker å være et godt alternativ til hvordan vi kan motarbeide denne utviklingen slik at mennesker i større grad lever gode og meningsfulle liv. 

A Nation’s Culture resides in the Hearts and Souls of its People. Mahatma Ghandi

barn som løper

Skriv inn mailadressen din under, så vil du være oppdatert etter hvert som nettkursene er klare samt motta nyhetsbrev med innsikter en gang i måneden.

Mailadresse er sendt. Ha en flott dag!

Ta kontakt

Vi skreddersyr workshop / foredrag etter behov.

Takk. Ha en flott dag!