top of page

Acerca de

RESULTATER UTVIKLING VEKST

Til toppen

Workshop Bedrift
Privat og offentlig virksomhet. Businness. Institusjon. Utdanning.

1 av 3 unge mellom 18-39 har tatt ut sykefravær på grunn av stress, angst eller depresjon. Flertallet tør ikke opplyse om dette til arbeidsgiver. I steden oppgir de en annen årsak til sykefraværet. (Kilde: Kompetansehuset Deloitte)

Personlig coaching for ledere og/eller ansatte.

Workshop eller foredrag 2 til 4 timer. Evt. lengre varighet for grundig gjennomgang (workshop). 

Mål: Økonomisk og menneskelig vekst, godt arbeidsmiljø og ned med syketallene. 

Hvordan en bærekraftig bedriftskultur preget av glede og psykologisk trygghet kan gjøre en forskjell

Fordelene ved glade og engasjerte medarbeidere:

  • 59% mindre sannsynlighet for turnover

  • 37% mindre sannsynlighet for fravær

  • 48% mindre sannsynlighet for uhell

  • 40% mindre sannsynlighet for burnout

  • 21% økning i produktivitet

  • 37% høyere salgsrate

  • 45% mer resiliens og til endringer

  • 300% økning i innovasjon

 

Kilde: Gallup

 

Enhver bedrifts vekst starter med veksten i de ansatte. En organisasjon, liten eller stor, er et bedre sted å arbeide ved når det finnes en klar og entydig kultur. ZHINE viser deg veien til hvordan dette gjøres, ved å benytte velprøvde metoder som har løftet tallene på bunnlinjen til tusenvis av bedrifter.

 

Dette skaper bedre arbeidsmiljø, færre friksjoner og mer moro på jobben. Når man trives og har det bra, retter man energien til kreativitet og arbeidsoppgaver. 

Vi bidrar med innsikt, rammeverk og retningslinjer for å bygge gode kulturer, med fokus på bedriftens sjel og identitet. I tillegg handler det om å utvikle mennesker så de kan virke på sitt beste. Mennesker i vekst arbeider bedre sammen og skaper resultater. Du lærer å skape og vedlikeholde den gode energien og drivkraften, med dedikerte og målrettede medarbeidere som kjenner tilhørighet til arbeidsplassen.

 

Suksess skapes innenfra. Lær å realisere skaperkraft, innovasjon og initiativ i ledere og medarbeidere. Å tilrettelegge for utviklingen av økt livskvalitet, god mental helse og resiliens, samtidig som man samler ansatte om felles visjon, verdier og mål, så ligger forholdene til rette for at bedriften begever seg i ønsket retning innenfor ønsket tidshorisont. 

Med økende trivsel, minker sykefraværet og produktiviteten øker. 

Individuell og økonomisk vekst.

Still deg selv spørsmålet: 

What's in it for me?

What's in it for all?

Ta steget og utvikle bedriften til en vibrerende organisasjon med en kultur preget av glede, vitalitet og vekst. Det er alt å vinne på å igangsette arbeidet med å skape den beste kulturen og tilfredse medarbeidere, basert på kunnskap forankret i nyere forskning og velprøvde metoder og prinsipper som skaper vekst, i enkeltmenneskene, og derved i bedriften. Sett en fot i det nye. Bli med på reisen. Du blir klar underveis. 

  • Du kan booke en introduksjons-workshop der du får oversikt over viktige prinsipper og der vi skreddersyr et løp som passer din bedrift. 

  • Videre kan du booke ulike moduler der vi arbeider direkte med kulturen i bedriften.

Skriv noen ord i skjemaet under. Vi kan sette opp et lunsjmøte der vi snakker om innhold og fremgangsmåter, og du får bedre oversikt over hva ZHINE kan tilby deg og dine medarbeidere. 

Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence.

Aristoteles

Ta kontakt for informasjon og booking

Book foredrag, workshop eller coaching. Ved fremmøte eller online. 

Takk for meldingen!
Got it!
Bestill Workshop
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

Invester smart

Vi skaper fokuserte mennesker og kulturer basert på human kapital og fremdrift. Drevet fram av glede, energi og vekst. Som resulterer i målbare resultater.  

bottom of page