Acerca de

RESULTATER UTVIKLING VEKST

 

Workshop Bedrift

Vi hjelper til med å bygge kulturen i bedriften, med fokus på bedriftens sjel og identitet. I tillegg handler det om å utvikle mennesker så de kan virke på sitt beste. Mennesker i vekst arbeider bedre sammen og skaper resultater. Felles og integrerte verdier skaper gode holdninger og godt arbeidsmiljø. Ut av dette springer emosjonell intelligens, personlig varme og åpenhet. En levende visjon motiverer til tilhørighet og engasjement.. Vi lærer om å skape og vedlikeholde den gode energien, med dedikerte og målrettede medarbeidere som resultat.

 

Suksess skapes innenfra. Lær å realisere skaperkraft, innovasjon og initiativ i ledere og medarbeidere. Å tilrettelegge for utviklingen av økt livskvalitet, god mental helse og resiliens, er en viktig forutsetning for klar tenkning og energi til oppgaveløsning. 

Med økende trivsel, minker sykefraværet og produktiviteten øker. 

Individuell og økonomisk vekst.

Still deg selv spørsmålet: 

What's in it for me?

What's in it for all?

Rett fokus mot en vibrerende organisasjon som raderer glede, vitalitet og vekst. Det er alt å vinne på å implementere gode vaner hos ledere og medarbeidere, basert på kunnskap forankret i nyere forskning på mental helse og velvære. Sett en fot i det nye. Bli med på reisen. Du blir klar underveis. 

Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence.

Aristoteles

Forespørsel Workshop

Ta kontakt for skreddersydd Workshop eller Foredrag!

Takk for meldingen!
 
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

Invester smart

Vi skaper fokuserte mennesker og kulturer basert på human kapital. Drevet fram av verdier, glede, energi, vekst og framgang. Som resulterer i målbare resultater.