top of page

Acerca de

RESULTATER UTVIKLING VEKST

Til toppen

Workshop Bedrift
Privat og offentlig virksomhet. Businness. Institusjon. Utdanning.

1 av 3 unge mellom 18-39 har tatt ut sykefravær på grunn av stress, angst eller depresjon. Flertallet tør ikke opplyse om dette til arbeidsgiver. I steden oppgir de en annen årsak til sykefraværet. (Kilde: Kompetansehuset Deloitte)

Hvordan en bærekraftig selskapskultur preget av psykologisk trygghet kan gjøre en forskjell

Fordelene ved glade og engasjerte medarbeidere:

 • 59% mindre sannsynlighet for turnover

 • 37% mindre sannsynlighet for fravær

 • 48% mindre sannsynlighet for uhell

 • 40% mindre sannsynlighet for burnout

 • 21% økning i produktivitet

 • 37% høyere salgsrate

 • 45% mer resiliens og til endringer

 • 300% økning i innovasjon

 

Kilde: Gallup

 

Enhver bedrifts vekst starter med veksten i de ansatte. En organisasjon, liten eller stor, er et bedre sted å arbeide ved når det finnes en klar og entydig kultur. ZHINE viser deg veien til hvordan dette gjøres, ved å benytte velprøvde metoder som har løftet tallene på bunnlinjen til tusenvis av bedrifter.

 

Dette skaper bedre arbeidsmiljø, færre friksjoner og mer moro på jobben. Når man trives og har det bra, retter man energien til arbeidsoppgavene. 

Vi skaper føringer og retningslinjer for å bygge gode kulturer, med fokus på bedriftens sjel og identitet. I tillegg handler det om å utvikle mennesker så de kan virke på sitt beste. Mennesker i vekst arbeider bedre sammen og skaper resultater. Du lærer å skape og vedlikeholde den gode energien og drivkraften, med dedikerte og målrettede medarbeidere som kjenner tilhørighet til arbeidsplassen.

 

Suksess skapes innenfra. Lær å realisere skaperkraft, innovasjon og initiativ i ledere og medarbeidere. Å tilrettelegge for utviklingen av økt livskvalitet, god mental helse og resiliens, er en viktig forutsetning for klar tenkning og energi til oppgaveløsning og fellesskap. 

Med økende trivsel, minker sykefraværet og produktiviteten øker. 

Individuell og økonomisk vekst.

Still deg selv spørsmålet: 

What's in it for me?

What's in it for all?

Rett fokus mot en vibrerende organisasjon med en kultur preget av glede, vitalitet og vekst. Det er alt å vinne på å igangsette arbeidet med å skape den beste kulturen og tilfredse medarbeidere, basert på kunnskap forankret i nyere forskning og velprøvde metoder og prinsipper som skaper vekst, i enkeltmenneskene, og i bedriften. Sett en fot i det nye. Bli med på reisen. Du blir klar underveis. 

 • Du kan booke en introduksjons-workshop der du får oversikt over hvordan vi vil arbeide for å skape den beste kulturen. Du vil likevel sitte igjen med  gode prinsipper og verktøy du/dere kan bruke umiddelbart, for å heve nivået på tanker, følelser, energien og gleden.

 • Videre kan du booke ulike moduler der vi arbeider direkte med kulturen i bedriften. 

 • Utover dette kan du booke ytterligere, meget interessante, moduler, som vil gi deg innsikter og overraskelser. 

Skriv noen ord i skjemaet under. Vi kan sette opp et lunsjmøte der vi snakker om innhold og fremgangsmåter, og du får bedre oversikt over hva ZHINE kan tilby deg og dine medarbeidere. 

Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence.

Aristoteles

Forespørsel Workshop

Ta kontakt for samtale og informasjon om skreddersydd Workshop, Coaching eller Foredrag!

Takk for meldingen!
Bestill Workshop
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

Invester smart

Vi skaper fokuserte mennesker og kulturer basert på human kapital. Drevet fram av glede, energi, vekst og framgang. Som resulterer i målbare resultater.  

bottom of page